برای دسترسی به آموزش ها و مطالب مرتبط با استاد علیرضا آزمندیان در حوزه ی موفقیت ، روانشناسی و قانون جذب و … لطفا روی کلمه ی دکتر آزمندیان کلیک کنید .
.
همچنین با کلیک روی هرکدام از موارد زیر میتوانید به لیست اساتید و آموزش ها و مطالب مربوط به آن حوزه دست پیدا کنید :
آموزش موفقیت ، روانشناسی و قانون جذب
آموزش تجارت الکترونیک ( کسب و کارهای اینترنتی )
.
برای دستیابی به کلیه موارد و کلیه حوزه ها و اساتید و اطلاع رسانی ها ، میتوانید روی عبارت : همه ی اساتید موفقیت و کسب و کار کلیک کنید .
.
.
.
.
.
دکتر علیرضا آزمندیان
اینجا مطالبی درباره آقای علیرضا آزمندیان برای شما گردآوری کرده ایم
امیدوارم مطالعه ی آن برای شما مفید باشد
مطالب این سایت ، صرفا کپی از کانال تلگرام ایشان یا دیگر سایت ها و صفحه ها است و ما تایید یا تکذیبی بر آن نداریم .
قضاوت با شما …
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
"اصول سى گانه اعتماد بنفس "
اصل اول :
یاد و اعتماد و اتکال به قدرت و یارى خداى رحمان.
خداوند از انسانهایى که به او ایمان آورده باشند، دفاع مى کند.
انسانى که بتواند در هر لحظه در ذهن خود به یاد چنین احساس زیبایى باشد، این خود یک اندیشه زیباست که به صورت سیگنالى قدرتمند در ضمیر ناخداگاه وارد شده و حاصلش روحیه اى زیبا، باورى زیبا و اعتماد به نفسى زیبا خواهد شد.
"خدا پیشاپیش من حرکت مى کند"
"اصول سى گانه اعتماد بنفس"
" برای دسترسی به آموزش ها و مطالب تخصصی دکتر علیرضا آزمندیان میتوانید روی کلمه ی دکتر آزمندیان کلیک کنید . "
اصل دوم :
خود هشیارى، خود بیدارى و اشراف و بصیرت لحظه به لحظه خود.
"Self Consciousness"
انسانى که هر لحظه برخود نظر مى کند و بر ضمیر باطنش القاء مى کند که او دیگر آدم سابق نیست و خود را به اذن خداوند از نو خلق کرده است.
انسانى که متحول شده و به دنیایى از آرامش رسیده است.
و اینک انسان دیگرى در عرصه حیات فرماندهى مى کند و این شمایید.آفرین بر شما.
"من انسان خودآگاهى هستم"
اصل سوم :
تغییر در الگوها و ایجاد نشانه ها.
عامل تضمین اجراى اصل دوم اعتماد به نفس است.
در دنیاى خود نشانه هایى تعبیه کنید که این نشانه ها هر لحظه فریاد یادآورى بزند که آرى تو دیگر انسان سابق نیستى و تو انسان زیباى دیگرى شده اى.انسانى با هزاران ویژگى عالى، انسانى در دنیایى از اعتماد به نفس و خودباورى، انسانى با هزاران اندیشه خلاق.
"من سزاوار بهترین ها هستم"
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل چهارم :
خودیابى (من کیستم).
پاسخ این سوال در سیستم خودآگاه، شما را به فکر وا مى دارد که شخصیت خود را مورد ارزیابى و اصلاح قرار دهید، در ضمیر ناخودآگاه این سوال به عنوان یک سیگنال مهم ورودى باعث مى شود تا تمام فایل ها و پرونده هاى مثبت شخصیتى شما مورد نگاه و ارزیابى قرار گیرد و پاسخ این سوال به دست آید تا باورهاى جدید در نظام باورهاى شما شکل گیرد.
ضمیر ناخودآگاه شما به دنبال جستجوهاى کامپیوترى در پرونده هاى شخصى شما در جواب، اینگونه باور مى سازد که تو توانمندى، تو مهربانى، تو انسان آرامى هستى... و بدین ترتیب نفس چنین سوال هایى در شما ایجاد اعتماد به نفس مى کند.
" من انسان زیباى دیگرى شده ام"
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل پنجم :
خود احساسى ( احساس خودشایستگى، خودسالارى و احساس شخصیت).
انسان تکنولوژى فکرى باید مرتباً خود را احساس کند، احساس شایستگى، احساس زیبایى خود،احساس شخصیت خداگونه خود و احساس خودسالارى.
انسانهایى که در دنیایى از خودآگاهى زندگى مى کنند مرتباً خود زیبایشان را باور مى کنند و در نتیجه در خود شخصیت مى سازند.خود را باور کنید تا خود را زیبا ببینید. اصل خودشایستگى از اصول مهم اعتماد به نفس است آن را با تمام وجود احساس کنید.
"من به خود افتخار مى کنم"
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل ششم :
خودباورى و خودمحورى در راستاى خدا محورى.
شما به عنوان یک انسان متحول شده با تکنولوژى فکر، باور دیگرى از خود دارید، اینگونه باور دارید که در کل جهان هستى خداى رحمان محور است و کل کائنات حول محور وجود زیباى او مى گردند.در این راستا یک محور فرعى نیز وجود دارد و آن محور جانشین خداى رحمان روى کره زمین است که همه کائنات در حرکت خود متوجه این محور هستند و به گونه اى در تسخیر و تحت فرمان این محور عمل مى کنند.
(( خَلقت الاشیاء لاجلک و خلقتک لاجلى))
"" من همه چیز را در این جهان هستى براى تو آفریدم و تو را براى خودم""
این معنا باور زیبایى است که ما به عنوان یک انسان متحول شده تکنولوژى فکرى باید از خود داشته باشیم که خداى رحمان همه چیز را در این جهان به خاطر ما و تحت فرمان ما خلق کرده است.
"خداى رحمان مرا بسیار دوست دارد و در همه امور زندگیم مرا کمک مى کند"
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل هفتم :
اقتدار در مقابل ضعف.
انسان هایى که داراى اعتماد به نفس هستند خود را اسیر دست مسایل و رخدادهاى زندگى نمى بینند، بلکه همواره احساس قدرت مى کنند و بر این باورند که مسایل را حل خواهند کرد.
احساس اقتدار و یا ضعف حالتى است روحى و احساسى که به شخصیت و اعتماد به نفس افراد بستگى دارد. انسانهایى که همواره به خدا توکل مى کنند خود را قوى احساس مى کنند، زیرا خدا را حامى و پشتیبان خود مى دانند و همواره احساس اقتدار مى کنند نه احساس ضعف، این امر اعتماد به نفس را افزایش مى دهد.
همواره خود را قوى ببینید و خود را عالى و مقتدر باور کنید و بدانید که:
(( اِنَ الله یُدافع عن الذین آمنوا ))
خداوند از انسانهاى مؤمن در همه عرصه هاى زندگى حمایت و دفاع مى کند.
" من با اقتدارى خداگونه بر روحیه، عواطف و احساسات خود کنترل دارم و آن ها را مدیریت مى کنم"
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل هشتم :
در تکنولوژى فکر انسان ها را به دو دسته تقسیم کردیم؛ انسان هاى نوع یک و انسان هاى نوع دو.
از ویژگى هاى انسان هاى نوع دو این است که در دنیایى از تردید زندگى مى کنند. انسان هایى که خود را باور ندارند و همواره دیگران را کسى مى دانند و خود را به حساب نمى آورند. هرگز قدرت تصمیم گیرى و انتخاب ندارند..همواره وابسته به دیگران هستند، آن ها همواره منتظر دیگران مى مانند تا آن ها کارى بکنند و تصمیمى بگیرند.این گونه انسان ها همواره در دنیاى تردید زندگى مى کنند. دنیاى تردید، دنیاى تلاطم و بى هویتى است. دنیاى نداشتن اعتماد به نفس و ضعف در خودباورى است.
نقطه مقابل چنین دنیایى، دنیاى شما انسانى است که با تکنولوژى فکر از خود انسان دیگرى ساخته اید و انسان نوع یک شده اید. انسانى در دنیایى از باور و اعتماد به نفس، انسانى در دنیایى از یقین، انسانى در دنیایى از زیبایى و شخصیت.
دنیاى یقین دنیاى باورها و اراده هاست.. دنیاى تصمیم ها و اقدام هاست؛ چنین دنیایى دنیاى موفقیت هاست، دنیاى تلاش و آرامش است، دنیاى سعادت و خوشبختى است و این دنیاى زیباى شماست.
" خداوند مرا آزاد آفریده و من محکوم به هیچ سرنوشت از پیش تعیین شده اى نیستم"
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل نهم :
احساس رهبرى و مدیریت.
انسانهایى که اعتماد به نفس عالى دارند همواره احساس رهبرى و مدیریت امور را دارند.
این امرى است که فردى مثل شما که به گونه اى دانشجوى موفق تکنولوژى فکر هستید، باید همواره احساس رهبرى و مدیریت کنید و در کارهاى اجتماعى، خودتان سر رشته کار را به عهده بگیرید و دیگران را راهنمایى و هدایت کنید و بگذارید دیگران به شما تأسى کنند و در نتیجه ضمیر ناخودآگاه شما که ناظر بر اعمال و حرکات شماست احساس کند که تو مدیرى و مى توانى مدیریت کنى و در نتیجه در تو اعتماد به نفس بهترى بسازد و باور تو را از خودت عالى تر کند.
"من به توانایى خود در رسیدن به اهدافم ایمان دارم"
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل دهم :
انسان هایى که اعتماد به نفس عالى دارند، انسان هاى مسئولیت پذیرى هستند و انسان هاى مسئولیت پذیر انسان هایى هستند که هر روز با پذیرفتن مسئولیت هاى جدید به ساختن اعتماد به نفس خود کمک مى کنند. بنابراین اگر مى خواهید اعتماد به نفسى عالى پیدا کنید تمرین کنید تا مسئولیت پذیر شوید.
مسئولیت پذیرى را از کارهایى به ظاهر ساده شروع کنید.
صفت مسئولیت پذیرى خود را در عرصه هاى مختلف کار و زندگى خود به کار بگیرید و اعتماد به نفس خود را تقویت کنید.شما در مقابل نیازهاى دیگران هم احساس مسئولیت کنید.
یکى از ویژگى هاى انسان زیباى دیگر این است که همواره در مقابل دیگران و مسایل آنها احساس مسئولیت مى کند و در حد توان به کمک آنان مى شتابد.
"من در دنیایى از معنویت و عشق الهى زندگى مى کنم".
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل یازدهم :
تمیزى و زیبایى ظاهر
ظاهر انسان و تمیزى و پاکیزگى رابطه مستقیم با اعتماد به نفس آدمى دارد. انسانى که لباسى منظم، مرتب و تمیز بر تن دارد نسبت به خود اعتماد بهترى دارد تا کسى که با ظاهرى غیرمرتب در انظار ظاهر مى شود.
یک انسان متحول شده تکنولوژى فکر باید مرتباً ظاهر خود را مورد ارزیابى و اصلاح قرار دهد تا کوچکترین خدشه اى به نظام باورها و اعتماد به نفسش وارد نشود.
مقوله نظافت و پاکیزگى که در دین ما تا این حد به آن تاکید شده است که نظافت را علامت ایمان دانسته اند، دلالت بر این معنا دارد که نظافت و پاکیزگى از ویژگى هاى اوست. بنابراین شما عزیزان به ظاهر خود بسیار اهمیت بدهید و بدانید که زیبایى ظاهر شما، تزیین کننده باورهاى شماست.
"من به خود افتخار مى کنم"
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل دوازدهم :
تعریف از خود و دیگران.
ضمیر ناخودآگاه سیگنال هاى ورودى را که از طریق حواس پنج گانه و رشته هاى فکرى دریافت کرده و پردازش مى کند و باور مى سازد، لذا هرگونه تعریفى را که انسان از دیگران بشنود به خصوص آنجا که این تعریف صادقانه باشد در ضمیر ناخودآگاه پردازش شده و اعتماد به نفسى بهتر و عالى تر در انسان ساخته مى شود، در عین حال این موضوع وقتى توسط خود انسان هم مطرح شود ضمیر ناخودآگاه ساده لوحانه و بدون قضاوت این تعریف را مى شنود و در وجود شخص اعتماد به نفس مى سازد.
از آنجایى که هر انسانى براساس فطرتش دوست دارد که مورد تعریف و تمجید و ستایش قرار گیرد، لذا وقتى از او تعریف مى کنید على القاعده به وجد مى آید و خوشحال مى شود و این خوشحالى را به فرد تعریف کننده منتقل مى کند و لذا انسان ها همچون آیینه اى عمل مى کنند که وقتى تعریفى از آن ها مى شود و سیگنال مثبتى دریافت مى کنند آن سیگنال را به فرد مقابل منعکس مى کنند.
"من یک نابغه هستم و از نبوغ خود استفاده مى کنم"
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل سیزدهم:
تشویق از عوامل ارتقاء اعتماد به نفس است. اصولاً هنگامى که انسانى مورد تشویق و تمجید قرار مى گیرد ضمیر ناخودآگاه او در وى اعتماد به نفس مى سازد و آن شخص خود را بهتر باور مى کند.بنابراین یکى از روش هاى ایجاد اعتماد به نفس در میان افراد جامعه، تشویق به موقع و درست آن هاست.
در عین حال تشویق انسان توسط خودش هم یکى از تکنیک هاى تکنولوژى فکر براى بالا بردن سطح خودباورى و اعتماد به نفس است.لذا به شما پیشنهاد مى کنم که در هر فرصتى به اعمال و رفتار و کارهاى شایسته و حرکت هاى موفقیت آفرین خود نگاه کنید و خود را مورد تشویق قرار دهید، بر شانه خود بزنید و بر خود آفرین بگویید.
بدین ترتیب به بالا رفتن میزان اعتماد به نفس و خودباورى خویش کمک شایانى کرده اید.
"من شاهکار خلقت خداوند هستم"
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل چهاردهم :
عدم شماتت و سرزنش خود و دیگران.
به همان نسبتى که تشویق عامل بالا رفتن و ساختن اعتماد به نفس در انسان است، شماتت و سرزنش خود و دیگران هم عامل تخریب بناى باورها و شکستن اعتماد به نفس است.
یک انسان تکنولوژى فکرى مثل شما حتى اگر کارى را به اشتباه انجام دهد که منجر به شکست و یا ناکامى و یا نتیجه غیرمطلوب شود با خود مى گوید که تجربه اى کسب کردم و بار دیگر درست عمل مى کنم و موفق مى شوم.
بدینسان به ادامه ساختن بناى باورها و اعتماد به نفس خود کمک مى کند. پدر و مادرها و معلمین و مدیران این اصل را بسیار رعایت کنند تا عالى ترین نتیجه را در محیط هاى تربیتى بگیرند.
برشما باد تعریف و تشویق خود و دیگران و بدانید که تنبیه و شماتت، بیشتر اثر تخریبى دارد تا اثر سازندگى.
"من ایده هاى بزرگى در سر دارم و آن ها را به موفقیت تبدیل مى کنم"
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل شانزدهم : لبخند
لبخند در انسان از علایم داشتن اعتماد به نفس و خودباورى و عامل ارتباطات زیباى انسانى است. انسان هایى که لبخند بر لب دارند و چهره اى گشاده از خود نشان مى دهند، کسانى هستند که خود را عالى باور دارند.
انسان هاى خجالتى و تحقیر شده کمتر لبخند مى زنند. عکس این معنا هم صادق است. انسانى که سعى مى کند با لبخند هاى خود چهره زیبایى از خود نشان بدهد به اعتماد به نفس و خودباروى خویش کمک مى کند و باعث مى شود که دیگران او را بهتر باور کنند.
بنابراین سعى کنید چهره درهم خود را باز کنید و به انسان ها و همه کاینات لبخند بزنید و رضایت خود را از موفقیت هاى بزرگ زندگى با چهره گشاده خود به همه جهان نشان بدهید و در خود اعتماد به نفس ایجاد کنید.
"من انسانى آرام، با نشاط و سرزنده ام."
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل هفدهم :
ابراز عشق به دیگران و متذکر شدن ویژگى هاى خوب آنان.
ابراز عشق به دیگران اعتماد به نفس و خودباروى انسان را افزایش مى دهد.
شما وقتى به یک کودک مى رسید و او را مورد مهر و محبت خود قرار مى دهید به گونه اى به طور ناخودآگاه بزرگى و عظمت خویش را در مقابل آن کودک احساس مى کنید.
اگر شما بتوانید همین حالت را براى دیگران و به خصوص عزیزانتان به وجود آورید این امر نه تنها بر اعتماد به نفس شما مى افزاید بلکه در ایجاد ارتباطات و روابط زیباى انسانى که کلید موفقیت شما در زندگى است کمک شایانى مى کند.
بنابراین شما به عنوان یک دانشجوى موفق که در دانشگاه بزرگ تکنولوژى فکر تحصیل مى کنید به انسان ها عشق بورزید و مهر دریافت کنید، ویژگى هاى خوب آنان را متذکر شوید و لحظه به لحظه به اعتماد به نفس خود بیفزایید.
"همواره از وجود و چهره من شادى ، انرژى و عشق ساطع مى شود"
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل هجدهم :
نگاه به دیگران (در عین تواضع، بزرگى خود را در دل حس کنید).
نگاه شما به انسان ها رابطه مستقیم با اعتماد به نفس شما دارد.
انسان هایى که در مواجهه با دیگران خود را مى بازند به اعتماد به نفس خویش لطمه مى زنند. اولاً شما باید بدانید با هر انسانى که رو به رو مى شوید، نباید احساس ضعف کنید حتى اگر او از مقام و منصب هم برخوردار باشد چرا که مقام و منصب در دنیاى انسان ها قراردادى است و روزى از آن ها گرفته مى شود و آن ها یک شهروند معمولى خواهند بود.
شما که بالاترین مقام یعنى جانشینى خداوند روى کره زمین را دارید، نباید در مقابل دیگران احساس ضعف و یا خوف کنید، بلکه باید بدانید که مقام شامخ شما به دلیل انسان بودنتان مقام بالایى است. لذا اگر شما به کسى تواضع مى کنید در عین حال توجه دارید که تواضع شما از سر رفعت و بزرگى شماست و شما متواضعید و ضمناً بر زیبایى وجودتان، بر خودباوریتان اشراف دارید. این نوع نگاه در ارتباطات انسانى شما بسیار مهم است تا این که نظام باورها و اعتماد به نفس شما نه تنها خدشه دار نشود بلکه روز به روز بناى باورهاى شما با نور الهى تزیین شود.
"در هر لحظه به خاطر همه نعمت ها و موهبت هایى که خداوند به من داده او را شکر مى گویم."
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل نوزدهم :
کمک به دیگران و بخشایش
هنگامى که به دیگران کمک مى کنید و مى بخشید، چه کمک فیزیکى و مالى و یا بخشایش در دل، در هر صورت ضمیر ناخودآگاه مى پندارد که شما دارا هستید که مى بخشید و یا بزرگى که عفو مى کنید.
حتى اگر یک سکه کم ارزش را هم به مستحقى ببخشید علاوه بر این که در پیشگاه خدا مأجورید، آن چنان تاثیرى بر ضمیر ناخودآگاهتان مى گذارد که او شما را ثروتمند احساس مى کند و شرایط یک انسان ثروتمند را در شما ایجاد مى کند و باورهاى شما را عالى مى کند و شما به طور ناخودآگاه احساس خوبى نسبت به خود پیدا مى کنید و به اعتماد به نفس زیبایى مى رسید.
خوشا به سعادت انسان هایى که حتى آن چیزى را که دوست دارند مى بخشند. چنین انسان هایى نه تنها از باورى عالى و امید به رحمت خداوند برخوردارند بلکه به عنوان بندگان شایسته و ایثارگر خداوند در زندگى خود مى درخشند.
"هر چه بیشتر مى بخشم بیشتر مى ستانم و احساس شادمانى مى کنم"
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل بیستم :
تعهد به قول، صداقت و راستى.
ضمیر ناخودآگاه که در هر لحظه ناظر افکار و اعمال و دریافت هاى حواس پنج گانه شماست و مسئولیت ساختن نظام باورها از جمله اعتماد به نفس شما را نیز به عهده دارد، نسبت به قول، صداقت و راستى شما بسیار حساس است و با برخورد با هر گونه عدم تعهد به قول و هرگونه عملى که مغایر با صداقت و راستى انسان باشد، تاثیر منفى بر روى اعتماد به نفس شما مى گذارد و نظام باورها و خودباورى شما را تخریب مى نماید.
انسان هایى که اعتماد به نفسى عالى دارند، شجاعانه به تعهد و قول خود عمل مى کنند و آنقدر خود را بزرگ مى بینند که هرگز نیازى به دروغ گویى و یا تظاهر در خود نمى بینند، با دنیایى از صداقت و راستى با افراد مواجه مى شوند و با یقین و اطمینان از اعمال و رفتار و اندیشه هاى خود با دیگران برخورد مى کنند.
شما هر کارى را که با صداقت، راستى و درستى انجام دهید به اعتماد به نفس خود کمک کرده اید، انسان هاى راستگو سر خود را همواره بالا مى گیرند و در آرامش زندگى مى کنند و انسان هایى که از این نعمت بى بهره اند و با دروغ و دورویى عمل مى کنند، همواره نگران از رسوایى هستند و چنین انسان هایى نمى توانند اعتماد به نفسى عالى داشته باشند.
"من انسان صادقى هستم"
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل بیست و یکم :
عدم انجام خلاف و مجبور نشدن به عذرخواهى به خاطر خلاف.
شخصیت زیباى یک انسان رابطه مستقیم با عملکرد و رفتار او دارد.
انسان هایى که شخصیت عالى و اعتماد به نفس خوبى دارند معمولاً تمایلى به انجام عمل خلاف از خود نشان نمى دهند و لذا مجبور به عذرخواهى به خاطر انجام عمل خلاف نمى شوند. انجام هر عمل خلافى منجر به تخریب شخصیت فرد خلاف کار مى شود.
"اتقوا من معاصى الله فى الخلوات فان الشاهد هو الحاکم"
( بپرهیزید از انجام هر معصیتى در خلوت هاى خودتان زیرا او که شاهد است حاکم است.)
معناى حدیث این است که در دنیاى انسان خلوتى وجود ندارد، همه جا خداى رحمان حضور دارد و بر اعمال و رفتار شاهد است و در عین حال اوست که در نهایت حکم مى کند و پایان کارها به دست اوست. عین سیستم نظارت و اجراى درون انسان همین گونه است. ضمیر ناخودآگاه که سازنده باور، روحیه و سلامت و بیمارى انسان هاست. در هر لحظه در وجود شما نظارت فعال دارد و هرگز از شما جدا نمى شود.
" فان الشاهد هو الحاکم، او که شاهد است حاکم است."
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل بیست و دوم :
قاطعیت و گفتن نه.
اصولاً گفتن نه براى بسیارى از انسان ها مشکل است. کسانى مى توانند در مقابل یک پیشنهاد یا تقاضاى غیرمعقول و غیرنافع بگویند "نه" که اعتماد به نفسى عالى داشته باشند.
شاید براى شما بارها اتفاق افتاده باشد که در مقابل پیشنهادهاى دیگران که هرگز موافق نبوده اید نتوانسته اید مخالفت کنید و در سایه یک رودربایستى موافقت کردید، چقدر دچار مشکل شدید و چقدر وقت شما تلف شده و یا این که اصولاً از جهات مختلف شما متضرر شدید.
تمرین کنید تا بتوانید آنجا که به صلاح شما نیست بگویید "نه" و بر اعتماد به نفس خود بیفزایید.البته گفتن نه به دیگران باید بسیار ماهرانه و لطیف باشد که احساسات دیگران را جریحه دار نکند و این موضوعى است که ما در بحث زیباى ارتباطات در کتاب "تکنولوژى فکر چگونه راه سعادت را یافتم" مطرح کردیم که اصولاً چگونه باید با دیگران یک برخورد درست و مناسب کرد. به هرحال شما در دنیایى از مهر و محبت و تواضع، زیرکانه مى گویید: نه و خود را خلاص مى کنید و بر اعتماد به نفس خود مى افزایید.
"همه مسایل کتاب زندگى من حل شدنى هستند."
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل بیست و سوم :
دانش و تجربه.
اصولاً دانش و تجربه رابطه مستقیم با اعتماد به نفس انسان دارد. کسانى که بیشتر مى دانند بهتر خود را باور دارند و کسانى که جاهل هستند و نمى دانند، نمى توانند اعتماد به نفس داشته باشند.
(( هل یستوى الذین یعلمون و الذین لا یعلمون ))
آیا دانایان با نادانان مساویند؟
البته این بحث بسیار کلى مطرح شده است و مسلم است که اصولاً امکان ندارد که یک انسانى همه چیز بداند و در هر رشته اى اشراف کامل داشته باشد. اما سخن ما این است که هر انسانى در حوزه فعالیت و رشته کارى خود باید به طور کافى و وافى بداند.
پس تو اى دانشجوى موفق تکنولوژى فکر بیاموز تا خود را بهتر باور کنى، تجربه بیاندوز تا خود را ثروتمند ببینى، در هر لحظه بر علم و دانش خود اضافه کن تا همیشه احساس عزت نفس و اعتماد به نفس عالى داشته باشى.
" من هر روز در جهت کسب دانش و تجربه حرکت مى کنم"
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل بیست و چهارم :
نظم و انضباط کارى
نظم یکى از مهمترین عوامل موفقیت در زندگى و ایجاد اعتماد به نفس در بناى باورهاى انسان است.انسان هاى منظم از اعتماد به نفس خوبى برخوردار هستند و معمولاً انسان هایى که اعتماد به نفس دارند اهل نظم هستند. بنابراین نظم و اعتماد به نفس رابطه مستقیمى با هم دارند. اگر شما مى خواهید اعتماد به نفس خوبى در خود بسازید و از رهگذر آن به دنیایى از موفقیت ها در کار و زندگى خود برسید سعى کنید نظم را سرلوحه تمام امور خود قرار دهید. یک انسان نامنظم به دلیل ناکامى ها و شکست هایى که برایش رخ مى دهد مرتب به سرزنش خود مشغول است و این سرزنش ها آگاهانه یا ناخودآگاه به تخریب بناى باورها و شکستن اعتماد به نفس او منجر مى شود.
پدیده نظم به قدرى در زندگى انسان مهم است که امام على علیه السلام در واپسین لحظات حیات خود که براى امتى در طول تاریخ وصیت و نصیحت مى کند، مى فرمایند:
(( اوصیکم بتقوى الله و نظم امرکم))
من شما را به تقوى الهى و نظم در امور دعوت مى کنم.
امام على (ع) مسئله نظم در امور را بلافاصله بعد از تقواى خداوند مطرح کرده است و این خود نشان دهنده اهمیت نظم در زندگى بشر است.
بنابراین اى دانشجوى دانشگاه زندگى! باورهاى زیبایت را در راستاى نظم در همه امورت استوار کن زیرا نظم عامل شخصیت و نور فروزان پیکر باورها و اعتماد به نفس توست و بر تو باد نظم در همه امورت.
"من انسان منظمى هستم"
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل بیست و پنجم :
عدم تأخیر.
تاخیر قاتل مخفى موفقیت هاى زندگى انسان است. کسانى که مرتب امروز و فردا مى کنند شکست خود را طراحى مى کنند. انسان هاى موفق کسانى هستند که هر کارى را بدون تأخیر و به موقع انجام مى دهند و لذت مى برند. هنگامى که شما با خود قرار مى گذارید که کارى را انجام دهید تا زمانى که آن کار را انجام نداده اید هر وقت یاد آن مى افتید بى اختیار خود را سرزنش مى کنید و ضمیر ناخودآگاه به تخریب بناى باورها و شکستن اعتماد به نفس شما مى پردازد.
انسان هایى که هرکارى را به موقع و در زمان معین خود انجام مى دهند درون خود و شخصیت خود را زیبا مى سازند و در نتیجه اعتماد به نفس خود را عالى تر مى کنند. گاهى انسان با امروز و فردا کردن و به تعویق انداختن یک کارى ممکن است اصل آن فرصت را از دست داده و به خسران و زیانى برسد که در نتیجه تا آخر عمر خود را ملامت کند و این ملامت ها دقیقاً بناى اعتماد به نفس را تخریب مى کند.
(( و فى التاخیر آفات)):
در تاخیر آفت ها نهفته است.
لازمه موفقیت در کارها وقت شناسى و انجام امور در زمان خود است.
"من تمام وظایفم را سر وقت و به موقع انجام مى دهم"
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل بیست و ششم :
مدیریت زمان.
انسان هایى که از اعتماد به نفس خوبى برخوردار هستند معمولاً عنان اسب تیزرو زمان و عمر خود را در دست مى گیرند و او را خوب هدایت و مدیریت مى کنند. انسان هایى که وقت خود را بیهوده تلف مى کنند همواره احساس عقب ماندگى کرده و به اعتماد به نفس خود لطمه وارد مى کنند.
انسان هاى منظم وقت و زمان خود را به خوبى مدیریت مى کنند. شما چگونه با زمان و عمر خود مواجه هستید؟ آیا زمان خود را به درستى مدیریت مى کنید؟
شما به عنوان دانشجوى موفق تکنولوژى فکر شب هنگام سر بر بالین نمى گذارید مگر این که دقیقاً تعیین کرده باشید که ٢٤ ساعت آینده خود را چگونه خواهید گذراند.
بعضى از انسان ها از گذراندن وقت گران قدر خود که در هر لحظه اش مى توانند موفقیتى به دست آورند، غافل اند.
مراقب زمان و عمر خود باشید و از این که آن را زیبا و براساس برنامه مدیریت مى کنید لذت ببرید و دنیایى از اعتماد به نفس را در خود ایجاد کنید.
عمرت طولانى و زمانت پر حاصل باد.
" من وقت و زمان خود را مدیریت مى کنم."
دکتر علیرضا آزمندیان
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل بیست و هفتم :
مدیریت اولویت ها.
هر انسانى در زندگى و کارش مسئولیت ها و کارهاى متعددى دارد که در طول روز یا هفته، ماه و یا سال باید انجام بدهد. یکى از امورى که انسان را در انجام کارهایش موفق مى کند تنظیم نظام اولویت بندى در کارهایش مى باشد. به هر حال زمان محدود است و گاهى کارها بیش از حد زمان و توانایى هاى انسان است. در اینجا اصل مدیریت اولویت ها به شما کمک مى کند تا قبل از این که به انجام کارهاى روزمره ى خود اقدام کنید ببینید که کدام یک از کارهایتان از اولویت و اهمیت بیشترى برخوردار است. در این صورت اگر احتمالاً پس از پایان روز شما نتوانستید کل کارها را تمام کنید، لااقل کارهاى انجام نشده آن هایى باشند که آن چنان مهم نبوده و از اولویت بالایى برخوردار نبوده اند. این امر به اعتماد به نفس انسان کمک بسیار زیادى مى کند.
" من با اقتدار زندگیم را آن گونه که مى خواهم طراحى کنم."
@dralirezaazmandian
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل بیست و هشتم :
عدم مقایسه خود با دیگران.
یکى از آفات مهم اعتماد به نفس، مقایسه خود با دیگران و تحقیر و تخریب بناى شخصیت خود است.
انسانى که خود را باور دارد، خود را محور مى بیند و براى خود اعتبار و عزت قائل است. هنگامى که کسى خود را با دیگران مقایسه مى کند و مى گوید خوشا به حالش، ضمیر ناخودآگاه او که هیچ گونه قضاوتى نمى تواند بکند این گونه مى انگارد که واقعاً این آدم کسى نیست و دیگران هستند که بهتر از او هستند و بهتر عمل مى کنند و بدینسان بناى باورها تخریب مى شود و اعتماد به نفس این انسان کاهش مى یابد.
هنگامى که شما خود را با آینده هاى خود مقایسه مى کنید ضمیر ناخودآگاه شما عالى ترین روحیه و باور را در شما مى سازد و اعتماد به نفس شما را عالى مى کند. بنابراین اى بنده شایسته خدا که اینک این اسطور را مى خوانى! بدان خداى رحمان با شخصیت زیبایى که به تو داده است و تو را قائم مقام خویش نامیده است از تو مى خواهد که هیچ گاه فکر نکنى که این دیگران هستند که مى توانند، بلکه تویى که مى توانى با برنامه ریزى و طراحى آینده زیبایت، موفقیت هاى مختلفى را در همه زمینه ها بدست آورى.
خود را باور کن تا دنیا تو را باور کند و بدان آنچه را که تو باور کنى در دنیاى واقعیت ها مى بینى نه این که حتماً باید ببینى تا باور کنى!! باور کنید تا ببینید.
"من خود را با فرداهاى خود مقایسه مى کنم."
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل بیست و نهم :
داشتن هدف و برنامه در زندگى.
انسان ها در زندگى دو دسته اند: پاره اى داراى هدف هستند، یعنى این که مى دانند که در زندگیشان چه مى خواهند و آینده خود را از قبل براى خود ترسیم کرده اند و لذا در مسیر زندگى در دنیایى از اطمینان و با نقشه حرکت مى کنند و بعضى دیگر هستند که اصولاً هیچ هدف مشخصى در زندگى نداشته و بارى به هر جهت زندگى مى کنند. رویایى در سر ندارند و نمى دانند که در دنیا چه مى خواهند و باید به دنبال چه باشند. این انسان هاى بى هدف معمولاً در مسیر گم هستند و معمولا آینده درخشانى هم ندارند، خسته اند و افسرده و گاهى ناامید از زندگى و خلاصه انسان هاى ناموفق و ناکام.
اعتماد به نفس رابطه مستقیم با داشتن هدف و برنامه در زندگى دارد. انسان هایى که هدفمند هستند معمولاً خود را باور دارند و اعتماد به نفسشان عالى است. در مقابل انسان هایى که در دنیاى خود هدفى ندارند و بى برنامه زندگى مى کنند کمتر خود را باور دارند و اعتماد به نفسشان ضعیف است.
بدانید که هدف ها هستند که به انسان اعتماد به نفس و انگیزه و عشق به زندگى مى دهند، یک انسان هدفمند هرگز افسرده نمى شود. داشتن هدف به اعتماد به نفس انسان استحکام و زیبایى مى بخشد.
براى خود در زندگى هدف تعیین کنید و منتظر دیگران نمانید. سعادت یارتان.
" آینده من براساس هدف هاى بزرگ و برنامه ریزى عالى استوار است."
"اصول سى گانه اعتماد به نفس"
اصل سى ام :
ژست و حالت بدنى.
انسان هاى داراى اعتماد به نفسى عالى معمولاً ظاهرى متفاوت از دیگران دارند، محکم و مطمئن سخن مى گویند، سر را بالا مى گیرند، محکم تر گام بر مى دارند، حتى سرعت راه رفتنشان از حد معمول کمى تندتر است. حالت فیزیکى انسان رابطه مستقیم با اعتماد به نفس آدمى دارد.
شما چگونه اید؟ چگونه راه مى روید؟ به هنگام سخن گفتن با دیگران به کجا نگاه مى کنید؟(به چشمان طرف مقابل؟)
مراقب حالت فیزیکى بدن خود باشید تا او مراقب اعتماد به نفس شما باشد.
پیش به سوى یک زندگى عالى در سایه اعتماد به نفس زیبایتان.
"در وجود من عظمت و بزرگى نهفته است".
- ۹۹/۰۶/۲۶